Glamping

Tag på luksus glamping, midt i Danmarks natur, med dette udvalg af glamping oplevelser. Oplev komforten, hvor I kan nyde de fantastiske omgivelser og skabe minder i aldrig glemmer. 

 Indeholder reklamelinks

Luksus Glamping

5 (4 omtaler)
5/5

Hesselager, Syddanmark, Danmark

Her får i luksus glamping i en tipi, med brændeovn og morgenmad inkluderet, og få muligheden for servering direkte i tipien. Udover dette får I fri adgang til 2 paddleboards, 2 kajakker, 2 mountainbikes, fiskeudstyr og rejenet som en del af jeres luksus glamping.

Pris: Fra 2200 kr. / 2 personer

4,9 (7 omtaler)
4.9/5

Tølløse, Sjælland, Danmark

Her får i luksus glamping i et luksuriøst telt med inkluderet morgenmad samt fri adgang til vildmarksbad og sauna som en del af jeres glamping. Nyd komforten under stjernerne og skab uforglemmelige minder med denne unikke luksus glamping på Sjælland.

Pris: 1500 kr. / 2 personer

4,7 (3 omtaler)
4.7/5

Skærbæk, Syddanmark, Danmark

Med denne lækre luksus glamping i Jylland, er i sikre på komforten. Udstyret med komfortable senge og siddepladser, inklusive adgang til Marsk Tower og jeres egen privatterrasse med grillfaciliteter. Oplev det bedste af både natur og komfort med denne glamping oplevelse, der skaber minder for livet.

Pris: Fra 1495 kr. / 2 personer

Aabenraa, Syddanmark, Danmark

Nyd en nat i en luksus glamping-vogn med en betagende udsigt over søen, ledsaget af en gratis flaske mousserende vin. Denne glamping oplevelse i Jylland kombinerer naturskønhed og komfort for en uforglemmelig tilbagetrækning fra hverdagen.

Pris: Fra 999 kr. / 2 personer

Viborg, Midtjylland, Danmark

Nyd to overnatninger i denne charmerende glampinghytte med en betagende udsigt over Nørreådalen. Hytten har et hyggeligt bålsted og en privat træterrasse, der fuldender denne glamping oplevelse.

Pris: Fra 1640 kr. / 2 personer

Give, Syddanmark, Danmark

Forkæl jer selv med en luksus glamping oplevelse, i et eksklusivt luksus-shelter, der inkluderer adgang til privat pool, spa og infrarød sauna. Den tilhørende private terrasse med udekøkken og brændeovn fuldender jeres glamping.

Pris: Fra 3500 kr. / 2 personer

Aabenraa, Syddanmark, Danmark

Oplev unik glamping i Jylland med en overnatning i en charmerende cirkusvogn hos Krusmølle Camping. Nyd den idylliske beliggenhed ved søen og omgivelsen med fritsvømmende ænder og gæs som en del af jeres glamping.

Pris: Fra 1549 kr. / 2 personer

Ringsted, Sjælland, Danmark

Tag på luksus glamping med denne overnatning og morgenmad, samt adgang til enten privat spa eller pool, afhængigt af dit valg. Få en hyggelig bålplads og en teltovn for varme nætter som en del af din luksus glamping på Sjælland.

Pris: Fra 2195 kr. / 2 personer

Torrig L, Sjælland, Danmark

Oplev noget helt særligt, med en overnatning i en unik glashytte, som en form for luksus glamping. Nyd en lækker morgenmad, adgang til udendørs opvarmet vildmarksbad og en hyggelig terrasse med fantastisk udsigt.

Pris: Fra 3450 kr. / 2 personer

Hvad er luksus glamping?

Luksus Glamping: En Uforglemmelig Naturoplevelse

Ønsker du at give en gave, der kombinerer komfort og natur? En luksus glamping-oplevelse er den perfekte måde at forbinde glamour og camping på, hvilket giver en unik mulighed for at nyde det naturskønne landskab uden at ofre moderne bekvemmeligheder. Luksus glamping strækker sig fra elegante telte og hytter til charmerende træhytter og vogne, hvor komfort og natur mødes. Dette er den ultimative gaveoplevelse, hvor eventyrlyst og afslapning smelter sammen i ét.

Hvorfor vælge luksus glamping?

  • Natur og luksus i perfekt harmoni: Med luksus glamping kan du opleve det bedste fra begge verdener. Udforsk naturskønne områder, tag på vandreture i skove og langs floder, og oplev naturen tæt på, mens du nyder en luksuriøs indkvartering med komfortable senge, elektricitet og private badeværelser.

  • Skræddersyet oplevelse: Glamping-oplevelser spænder bredt – fra romantiske ophold i hyggelige træhytter til familievenlige telte. Dette gør det muligt at tilpasse glamping som en luksuriøs gave, der passer perfekt til modtagerens præferencer.

  • Tæt på naturen: Selvom luksus er i fokus, forbliver glamping en autentisk naturoplevelse. Vågn op til lyden af fuglesang, og nyd frisk luft, mens du stadig har adgang til moderne faciliteter.

  • Mindeværdige oplevelser: Luksus glamping er ikke bare en rejse – det er en mindeværdig oplevelse, som modtageren vil huske for livet. Det bryder med hverdagen og skaber uforglemmelige øjeblikke.

  • Bæredygtighed: Mange luksus glamping-steder prioriterer bæredygtighed og miljøbevidsthed. Genanvendelse, vedvarende energikilder og økologiske tiltag er ofte en del af oplevelsen, hvilket gør det til den perfekte gave for dem, der værdsætter miljøvenlige løsninger.

  • Sociale fordele: Glamping giver mulighed for kvalitetstid med venner og familie, hvor unikke oplevelser styrker relationerne. Samtidig skabes der uforglemmelige minder i naturskønne omgivelser.

I en travl hverdag, hvor teknologi og stress ofte fylder, er luksus glamping en kærkommen mulighed for at genfinde roen og skabe en dybere forbindelse til naturen – og til hinanden. Overrask en elsket med en luksuriøs glamping-oplevelse, hvor eventyr og afslapning går hånd i hånd. Dette er en gave, der vil skabe taknemmelighed, glæde og fascination – alt sammen midt i naturens vidunder.

Kan man tage på glamping om vinteren?

Luksus Glamping i Danmark 

Ja, det er helt muligt at tage på luksus glamping i Danmark om vinteren! Drømmer du om en ferie, der kombinerer komfort og naturoplevelser i vinterens sneklædte landskaber? Mange glamping-destinationer i Danmark holder åbent om vinteren og tilbyder den perfekte ramme for en unik og luksuriøs naturoplevelse, selv når temperaturen falder.

Varmt og Komfortabelt

Luksus glamping i Danmark om vinteren sikrer, at du forbliver varm og komfortabel. Mange glampingsteder tilbyder faciliteter som brændeovne, varmeapparater og isolerede boliger, så du kan nyde dit ophold i hyggelige omgivelser, selvom kulden banker på. Forestil dig at slappe af ved en knitrende ild, mens du betragter vinterlandskabet udenfor.

Winter Wonderland

Vinterglamping giver dig mulighed for at opleve Danmarks natur på en helt ny måde. Tag på sneklædte vandreture, oplev frostklare skove og søer dækket af iskrystaller, og vend tilbage til din luksuriøse glampingbolig, hvor hyggen venter. Luksus glamping i Danmark om vinteren kombinerer det bedste fra naturen og luksus – en oplevelse, du sent vil glemme.

Husk på dette:

Selvom mange luksus glamping-steder i Danmark tilbyder vinterophold, vælger nogle værter at lukke for sæsonen. Sørg derfor altid for at tjekke åbningstider og faciliteter, før du booker din vinterglamping-oplevelse.

Tips til at planlægge din vinter glamping i Danmark:

  • Opvarmningsfaciliteter: Vælg en luksus glampingdestination i Danmark, der tilbyder varme kilder som brændeovne eller effektive varmeapparater, så du kan holde varmen.

  • Åbningstider: Tjek på forhånd, om glampingstedet holder åbent om vinteren, da nogle steder har sæsonlukket.

  • Varmt tøj: Selvom luksus glampingboliger er godt isolerede, er det stadig vigtigt at pakke varmt tøj, så du kan nyde de mange udendørsaktiviteter.

  • Book i god tid: Vinterglamping er populært, så sørg for at booke din luksus glamping i Danmark i god tid for at sikre dig et fantastisk ophold.

Konklusion

Luksus glamping i Danmark om vinteren er en magisk oplevelse, hvor komfort og naturoplevelser smelter sammen. Uanset om du drømmer om hyggelige stunder ved ildstedet eller eventyrlige vandreture i sneen, er vinterglamping den perfekte flugt fra hverdagen.

Om

Velkommen til FindGavekort.dk, den ultimative måde at finde inspiration, til at finde den perfekte gave til enhver lejlighed.

Uanset om du leder efter personlige gaver eller specielle oplevelsesgavekort, har vi et bredt udvalg, til enhver smag og stil. 

Bliv inspireret af vores store udvalg af gaveideer og gør øjeblikke uforglemmelige med gaveideer fra FindGavekort.dk.

Blog

Kontaktoplysninger

Mail: Line@findgavekort.dk