Gaveidéer til Valentinsdag 2025

Om du leder efter den perfekte gave til din kæreste eller ægtefælle, er du kommet til det rette sted. Vi har fundet en samling af  super søde og mindeværdige gaveideer til Valentinsdag, der vil give din specielle person et smil på læben. 

Indeholder reklamelinks

Gaveidéer til Valentinsdag

5 (4 omtaler)
5/5

How Round Pushpin emoji looks on Twitter.Hesselager, Syddanmark

Gør Valentinsdag uforglemmelig for din bedre halvdel med en helt særlig gaveidé: glamping. Luksus kombineret med naturens fred og hygge, giver romantik og nærvær under stjernehimlen.

Giv din partner muligheden for en unik aften midt i naturen med glamping. Skab smukke minder med denne gaveidé til Valentinsdag.

Pris: Fra 2200 kr. / 2 personer

How Round Pushpin emoji looks on Twitter.Aarhus C, Midtjylland

Overrask en heldig person med 50 minutters kropsmassage og ren afslapning. Hos Helle Thorups professionelle massører vil I opleve en helende behandling, der lindrer spændinger og efterlader jer fuldstændig afslappede.

Denne særlige gaveidé til Valentinsdag inkluderer lækre snacks og bobler, der fuldender jeres forkælelse. Overrask din elskede med en gaveidé dedikeret til ren kærlighed og afslapning på Valentinsdag.

Pris: Fra 1995 kr. / 2 personer 

Gør Valentinsdag helt speciel med en anderledes og personlig gaveidé: Foto-til-maleri-service. Lav jeres mest betydningsfulde øjeblikke til et helt unikt, håndmalet kunstværk.

Denne personlige gaveidé til Valentinsdag er en hjertevarm måde at udtrykke jeres følelser på, som vil glæde jer begge i lang tid fremover.

Pris: Fra 2400 kr. 

How Round Pushpin emoji looks on Twitter.København, Hovedstaden

Forkæl jer selv med en smagfuld og elegant aften hos Restaurant Gemini.

Denne restaurant er det ideelle sted til en romantisk aften for to, hvor I kan dele uforglemmelige smagsoplevelser og skabe minder, der vil glæde jer resten af livet. Denne gaveidé til Valentinsdag er en perfekt kombination af kulinariske lækkerier og intime øjeblikke sammen, der vil stå klart i jeres erindringer.

Pris: Fra 325 kr. / person

 TESTVINDER i Politiken og UGENS BEDSTE KØB i Ekstra Bladet.

Fejr Valentinsdag med en uforglemmelig gaveidé – Amarone Classico Acinatico Magnum 2018 fra Accordini i Veneto, Italien.

Giv din elskede en gave på Valentinsdag, der hylder jeres kærlighed og skaber en uforglemmelig smagsoplevelse. 

OBS: Flaksen indeholder 1,5 liter

Pris: Fra 815 kr.

5 (11 omtaler)
5/5

How Round Pushpin emoji looks on Twitter.Ringkøbing, Midtjylland

Gør Valentinsdag endnu mere mindeværdig med en særlig gaveidé: et spaophold på Fjordgaarden.

Dette spaophold giver et afbræk i hverdagen, hvor I som par kan nyde behandlinger og afslappende massage sammen.

Pris: Fra 2399 kr. / 2 personer

En perfekt gaveidé til Valentinsdag er en skræddersyet gavekurv. Kurvene er sammensat med silkepapir og fyldt med lækre kvalitetsprodukter.

Vælg mellem færdiglavede kurve eller sammensæt din egen, så du kan vælge præcis de ting, du ved, din specielle person vil sætte pris på.

Der er mulighed for at tilføje et personligt kort med din egen besked, og du kan sende gavekurven direkte til den heldige person. Ellers kan man vælge at modtage den derhjemme og overrække den personligt på Valentinsdagen. 

Pris: Fra 49 kr. 

5 (3 omtaler)
5/5

How Round Pushpin emoji looks on Twitter.Aarhus C

Denne gaveidé er perfekt til Valentinsdag, og giver adgang til en helt særlig vægtløs oplevelse i et saltvandsbassin. Her kan I sammen nyde en stressreducerende og beroligende stund, hvor I fuldstændigt slipper tankerne og finder en indre ro. Det er ikke blot en gave til kroppen, men også en gave til sindet, der giver jer muligheden for at genoprette balancen og nyde et øjeblik sammen.

Gaveidéer som denne giver jer chancen for at skabe minder sammen, opleve noget unikt og samtidig nyde den dyrebare tid I har sammen. En oplevelse som denne vil uden tvivl skabe en forbindelse og efterlade jer med et minde, der varer lang tid efter.

Pris: Fra 795 kr. / 2 personer

En fantastisk gaveidé til Valentinsdag er en sølv- eller guldhalskæde, med en personlig indgravering.

Gør gaven personlig ved at tilføje jeres navne eller den særlige dato.

Giv din elskede en uforglemmelig og personlig gave til Valentinsdag, der vil minde jer om jeres kærlighed, hver gang i har smykket på. 

Pris: Fra 349 kr. 

4,9 (7 omtaler)
4.9/5

How Round Pushpin emoji looks on Twitter.Herning, Midtjylland

Forkæl din elskede med en unik gaveidé til Valentinsdag: et afslappende wellnessophold.

Lad jer skabe nye minder sammen og dykke ned i roens dybe hav. Denne gaveidé til Valentinsdag giver jer en enestående mulighed for at fejre jeres kærlighed og styrke båndet mellem jer med afslapning og nærvær.

Pris: Fra 895 kr. / 2 personer

5 (20 omtaler)
5/5

Skab et uforglemmeligt minde med en personlig stjernehimmelplakat – den perfekte ide til en gave til Valentinsdag. Vælg sted og tidspunkt, og skab et unikt print af stjernehimlen fra deres særlige dag. Med muligheden for at tilføje en personlig tekst er det en gave, der hylder deres kærlighed.

Pris: Fra 179 kr. 

How Round Pushpin emoji looks on Twitter.Aalborg, Århus, Hellerup, København

Forkæl på Valentinsdag, med en mexicansk gastronomisk oplevelse for 2 hos VACA. Vælg mellem en sammensat menu eller frit valg for gavekortets værdi fra VACA’s lækre menu.

Med 4 restauranter spredt i Århus, Aalborg, Hellerup og København, kan man nyde autentisk mexicansk mad uanset hvor i landet man er. En super god gave til Valentinsdag, hvor man kan udforske og nyde den smagfulde verden af mexicansk køkken.

Pris: Fra 299 kr. / 2 personer

Giv en mindeværdig gave på Valentinsdag med en personlig vinkasse, med et særligt foto af jer på forsiden, og en speciel hilsen direkte trykket på kassen.

Pris: Fra 199 kr

How Round Pushpin emoji looks on Twitter.Aalborg

Forkæl med en romantisk middag på Valentinsdag i Aalborg med dette GO DREAM gavekort. Vælg blandt 80+ caféer og restauranter, heraf 4 i Aalborg, til en 2-3 retters middag med vin.

Giv en uforglemmelig gave til Valentinsdag, der lover en aften fyldt med kærlighed og forkælelse.

Pris: Fra 699 kr. / 2 personer

Hvad giver man i gave på Valentinsdag?

Skab Unikke Øjeblikke

Valentinsdag er hjertets fest, hvor vi fejrer kærligheden. Et perfekt tidspunkt til at vise din kærlighed med en særlig gave. Hvis du leder efter en gave der ikke bliver glemt, så overvej disse gaveidéer til Valentinsdag, der både er personlige, kreative og byder på uforglemmelige oplevelser.

Personlige Gaver

Fotobog til minderne: Saml jeres bedste minder i en smuk fotobog. Skriv en lille hilsen eller citater for at gøre det endnu mere personligt.

Indgraveret Smykke: Et smykke med betydning, kan være en fantastisk gave. En indgraveret ring, et vedhæng med initialer eller en personlig besked, der føjer en ekstra følelsesmæssig værdi til gaven. Find indgraveret smykker her.

Hjemmelavet Gavekurv: Lav en skræddersyet gavekurv med partnerens yndlingsgodter, en flaske deres favoritvin, samt små hjemmelavede sedler, der lover tid sammen.

DIY Kunstværk: Skab et kunstværk! Uanset om det er maleri, collage eller noget helt tredje, kan et personligt kunststykke være en hjertevarmende gave.

Oplevelsesgaver

Spa-Ophold: Forkæl jer selv med en dag på spa. En dejlig måde at slappe af sammen og skabe smukke minder. Find lækre spa-ophold her.

Parmassage: En beroligende oplevelse, der lader jer slappe af og nyde hinandens selskab. En perfekt Valentinsdagsgave, der forkæler jer begge.

Valentinsdag handler om at vise sin kærlighed på en unik måde. Uanset om det er med en personlig gave, en kreativ gestus eller en mindeværdig oplevelse, så handler det om at skabe øjeblikke, der varmer hjertet og bliver til uforglemmelige minder.

Så lad Valentinsdag være en anledning til at udtrykke din kærlighed på en særlig måde. Grib muligheden for at skabe noget helt unikt og mindeværdigt sammen med din elskede.

Husk, den bedste gave er ofte den, der kommer fra hjertet.

Om

Velkommen til FindGavekort.dk, den ultimative måde at finde inspiration, til at finde den perfekte gave til enhver lejlighed.

Uanset om du leder efter personlige gaver eller specielle oplevelsesgavekort, har vi et bredt udvalg, til enhver smag og stil. 

Bliv inspireret af vores store udvalg af gaveideer og gør øjeblikke uforglemmelige med gaveideer fra FindGavekort.dk.

Kontaktoplysninger

Mail: Line@findgavekort.dk